15 Ocak 2016 Cuma

Kibarlı Reishi Mantarı





Kibarlı Doğal Sağlık Ürünleri tarafından üretimi yapılan ve Kibarlı firması tarafından formülüze edilen bir gıda takviyesidir.Japoncada ölümsüzlük anlamına gelen Reishi Mantarı, 4000 yıldan fazla bir süredir Uzak doğunun en değerli efsanevi şifalı bitkisidir. Reshi mantarının sağlığa olan yararları eski Çin tıbbi metinlerinde kaydedilmiş ve bunlar yüzlerce bilimsel araştırmalara konu olmuştur.

Kibarlı Reishi, tüm Kibarlı ürünlerinde olduğu gibi Kibarlı Firması Ve Farmakognozi bilimdalı uzmanları tarafından formülüze edilmiş ve patenti alınmış bir üründür.

Kibarlı Reishi nasıl kullanılmalı?

1 Kutu Kibarlı Reishi’de 60 tablet Reishi kapsül bulunmaktadır.
Kibarlı Reishi’yi günde üç defa 8 saatte 1 tablet kullanmanız önerilir.
Reishi’nin 60 yaş üstü kişilerde günde iki defa 12 saatte 1 tablet kullanılması tavsiye edilir.
Kibarlı Reishi’yi nasıl kullanmanız gerektiğiyle ilgili detaylı bilgiyi 0212 579 35 45 nolu danışma hattımızdan alabilirsiniz.

 Ziyaret ettiğiniz www.kibarli.net adlı site, Kibarlı Pazarlama’nın resmi web adresidir. İnternet sitemizden satın aldığınız ürünler Kibarlı güvencesiyle sizlere sunulmaktadır. İnternet adresimiz ve sattığımız ürünlerin barkodu, Kibarlı Pazarlama Firması’nın resmi web sitesi olan www.kibarli.net adresinden sorgulanabilir.Kapıda Teslimlerde Faturanın Üzerindeki Kaşeye ve Ticaret Siciline Bakınız. Faturanın Üzerindeki Resimlere - Logolara kanmayın. Kibarlı’nın ismini kullanarak hangi ürünleri sattığı belli olmayan birçok internet sitesi olduğu için, lütfen alış veriş yaptığınız internet sitelerinin orjinalliğini kontrol ediniz. 

Kibarlı Reishi’yi kimler kullanmamalı?

Kibarlı Reishi’yi 12 yaş altındaki çocuklarda, hamileler ve emzirenlerde kullanılması tavsiye edilmemiştir.

Kibarlı Reishi kimyasal bir ilaç mıdır?

Hayır, Kibarlı Reishi isimli ürününün içeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Kibarlı Reishi bitkisel bir karışımdan oluşur. Tarım Bakanlığı bitkisel ürünlerle ilgili olarak her dönem rutin kontrollerine devam etmektedir ve bugüne kadar Kibarlı Reishi isimli ürünüyle ilgili yapılan kontrollerde sakıncalı maddeye rastlanmamıştır.

Kibarlı Reishi’yi nasıl sipariş verebilirim?

KibarlıReishi siparişlerinizi internet sitemizden( www.kibarli.net  ) sipariş formu bırakarak veya 0212 579 35 45 nolu sipariş hattımızı arayarak verebilirsiniz. İnternet sitemizdeki soru panelimize bilgilerinizi bırakarak da uzman ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Nasıl ödeme yapabilirim?

Ödemenizi kargo görevlisi kapınıza geldiğinde nakit ve kredi kartı ile tek çekim olarak, ya da sipariş hattımızdan firma bilgilerimizi alarak havale yoluyla yapabilirsiniz. Kapıda Teslimlerde Faturanın Üzerindeki Kaşeye ve Ticaret Siciline Bakınız. Faturanın Üzerindeki Resimlere - Logolara kanmayın. Kibarlı Reishi’i internet sitemizdeki güvenlik sistemiyle birlikte yine taksitli bir şekilde satın alabilirsiniz.

KİBARLI REİSHİ’NİN içeriği;

Reishi Mantarı Ekstresi
Bitkisel Mikrokristal Seliloz
Vitamin C
Bitkisel Magnezyum Stearat
Bitkisel Kapsül (Hidroksi Propil Metil Selüloz)

Hiç yorum yok: